lauantai 18. tammikuuta 2014

Nachovuoka

Moi läskit! Sori, en oo kirjottanu tänne tuhantee vuotee oikein mitää, mut oon ollu muutenki tässä lähiaikoina melko laiska kaiken suhteen, nii on tääki sit vähän jääny. Ehkä kukaan ei oo loukkaantunu, ei tätä settii kuitenkaa nii moni seuraa!

Mut tein tossa muutama päivä sitten sellasta nachovuokaa, tai jotain sellasta, joo se on vaikka nachovuoka. Ja se herätti jonkun verran kiinnostusta ihmisissä, nii ajattelin et voisin heittää siitä pienen jutskan tänne, ja laittaa vaikka ohjeenkin että miten ite tein. Siitä on netissä jonkun verran niitä kyllä, mutta entiiä onko just samoilla aineksilla ku mulla, no anyways!



Nachovuoka

- paketti naudan jauhelihaa
- yks purkki hot salsaa (ahkeralla tuulella jos on, nii voi kyllä väsää ite)
- 1 avokado

- paketti kirsikkatomaatteja
- 1 lime

- 1 sipuli
- pussillinen maissilastui
- tuoretta korianteria
- laadukasta cheddaria ( ja mä en siis voi painottaa tarpeeks kuinka isossa roolissa tää cheddari on! ite ostin pitkään kypsytettyä, tosi täyteläisen makusta juustoo, ja se kyllä toimi.)
- suolaa, mustapippuria, paprikaa ja chiliä maustamiseen



1. Alota ruskistamalla jauheliha pannussa, lisää sit sipuli, ja kuullota nekin.

2. Raasta limestä kuori jauhelihan sekaan, mausta suolalla, paprikalla, chilillä ja pippurilla ja pilko myös osa korianterista sekaan.

3. Lisää jauhelihan sekaan purkki salsakastiketta, tai sit se sun omatekemä salsa.


4. heitä sekaan vielä n. puolet kirsikkatomaateista, ja lämmittele hetki.

5. Heitä maissilastut uunivuokaan, sillein että peittyy mukavasti, tai voi olla reilustikkin.

6. Kippaa jauhelihaseos päälle, ja raasta reilusti cheddaria mukavasti jokapuolelle.

7. Vippaa uuniin 225 asteeseen ihan vaan siks aikaa että juusto sulaa mukavasti, ja lastutkin voi ottaa vähän väriä pintaan.


8. Viimeistele annos tuoreella korianterilla, lopuilla kirsikkatomaateilla, ja avokadolohkoilla. Purista vielä limen mehut koko setin päälle. 

9. Enjoy!


Hyvän maun lisäks tää setti on myös aika näyttävän näkönen, se on mun mielestä myös aika iso osa ruokanautintoo. Ja tätä on myös äärettömän mukavaa syödä, lastuilla voi poimia kyytiin kaikkee mitä haluaa, kivaa sormiruokaa, jess!

Kokeilkaa ihmeessä jos kiinnostaa, heittäkää kommenttia tänne sit jos maistu, tai vaikka jos ei maistunu. Kiitti hei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti