tiistai 1. lokakuuta 2013

Eka pekoniton päivä, oh god!

Joo, tänää se niinku starttas. Opettajat suunnitteli vissiin ihan mun kiusaks tänään, et pääruoaks on savustettua lohta, korpesi. Toisaalta, ihana noora teki mulle kasvistimbaaleja mis oli porkkanaa, pinaattii ja perunaa, ja oli maustettu kivasti rakuunalla, lisäks oli sit vielä kermaviilikastiketta, kiitti<3. Kyllä nekin kelpas, oli oikeestaan tosi hyvää.

Kotona mun ei o tarvinnu tänää kauheesti miettii et mitä söis, jotenki hienosti onnistuin taas nukkuu tyylii 4-5 tunnin päikkärit, ehkä mä jotain pientä tässä illalla vielä, mut ei tarvii alkaa mitää isompaa sotkemaa, goin' wellll!


Nyt pakko lähtee ehkä villen kaa Vakkariin ihan yhelle vaa, nii ei ehi kirjottelee mitää megalomaanista. Kukaa messii, anyone?

Oisin lisänny tähän viel jonku Oukkidoupin biisin, mikä ois menny ihan vitunöveriiiiks, mut eihä tää bloggeri skulaa ny. Jees meikä alkaa menee, katellaa!




JEES UPPAUS TOIMI, laitoinki Prtin clubbingin. Liian kova, haha enjoy apinat!

2 kommenttia:

  1. Kommentoin koska helevetin hyvä blogi. Eka jopa mitä ikinä luen ja taidan kovasti tätä tutkailla jatkossakin. Laivaston kokille kiitos! El Capitan Paskaparta kuittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa oikeesti kuulla! Lopetatpahan sit sen lukemisen kun saat ekan ruokamyrkytyksen! Ps. teen sun parrastas drinkin!

      Poista