torstai 3. lokakuuta 2013

Nyt ihan oikeesti tää päivä.

Moro. Oon sillei aika rento tyyppi, et saa olla jotain aika naurettavaa et mua vituttaa. Tai no ei mua periaatteessa nytkää vituta, mut siis mietin kyl vähän että mitä vittua.

Kauheen mukavaa kun firmat kehittelee aina jotain kivoja tuotteita meidän pään menoks, hassuu kyl et joku niistä on oikeestikki ihan jees tuotteita, mut tänää tsekkasin FB:n kokkiryhmästä tälläsen uuden megasuper-ilmiön ku HK:n mikrossa lämmitettävä makkaramunakas. Oikeestikko? Vittu mikrossa lämmitettävä makkaramunakas.

Onks oikeesti joku niin käsi elämässään et on pakko mennä kauppaan ja ostaa tällänen paketti, ja iskee se mikroon ettei se kuole nälkään? Ehkä, mut jos on, nii sillä on kyllä kauheesti muitaki esteitä, esim. se paketti pitäs saada auki, ja mikron ovi pitäs osata taiteilla jotenkin, eihän kaikki näitä osaa. Huhhuh. Onneks paketissa lukee selkeet ja ymmärrettävät ohjeet ihan jokaiselle uusavuttomalle suomalaiselle dillelle.



1. Poista pahvikääre. Älä riko tai poista kulhon päällä olevaa kalvoa tai avaa venttiiliä ennen lämmitystä.
2. Lämmitä annos mikroaaltouunissa 750 W 2-3 min tai kunnes kuulet vihellyksen. Huom! pakkauksen kalvo kohoaa lämmitettäessä.
3. Anna lämmön tasaantua hetken. Poista muovikalvo varoen kuumaa höyryä. 
4. Sekoita annos ennen ruokailua.


Noniin. Tuosta. Ooks HK nyt ihan varma et jos ihmine ei osaa ite paistaa paistinpannulla jotain, nii nää ohjeet on tarpeeks selkeet? Mun mielestä esim. "pahvikääre" on tosi vaikee sana, ja siis mikä ihmeen 750W, ja tarkottaaks toi min. minuuttia vai jotain muuta? Kuuluuks sieltä mikrosta oikeesti vihellys, kui siistii! Mitä jos joku kaveri vaikka vahingos viheltää? Pojot siitä et varotetaa siitä et mikrosta pois otettava kasa paskaa voi lämmityksen jälkeen olla kuuma kasa paskaa.

Mä veikkaan et just tää yks asia ratkasee kaikki myyntiin liittyvät ongelmat: Paketin kylessä lukee taikasana "Runsasproteiininen". Noniin! Nyt kaikki vähän  hitaallakäyvät terveysintoilijat ostakaa kaikki HK:n paskamunakasta! Naminami, siinä on protskuu ja nyt sä kelaat että sä oot terveellinen! Ainii, ja tähän on lisätty kasa aromivahventeita, et tää setti maistus ylipäätään miltään. Voi luoja. Pakko käskee kämppistä ostaa tällästä ja kertoo sit mielipide et miltä tää kädettömille vammasille tarkotettu mikrotettava kakkamunakas sit maistuu, pakko vissii itekki testaa sit ku lihaton loppuu. Salee 5/5.

Vois mulla olla jotai muutaki tästä päivästä ehkä. Aamulla väsytti ns. aika paljon. Ei ehkä menny eilinen sillei et juodaa tyttöjen kaa yhet ja sit kotii nukkuu ennen yhtätoista. No, heräsin siin viittä vaille kaheksan ja aattelin et, jees, 20min päästä pitäs olla koulul kokkivaatteet päällä keittiössä, eka pitäs vaan polkee 2km pyörällä. Ei siin ihan kauheesti mitää ylimäärästä ehtiny tekee, mut suoriuduin ihan ok, en myöhästyny ku 10min.

Koulussa olin tänää siinä idiooteimmassa ryhmässä, tarjoiluryhmässä. Oltii nyt lounaskeittiön puolella, ja mun duuni oli periaatteessa pitää huolta siitä linjastosta, roudaa sinne juomat, vaihtaa safkat aina ku edelline loppuu, pyyhkii jos joku viljami-korianteri sotkee, ja sit olla kassal kahvitauoil. Huikea, ja ennenkaikkea kokemusrikas koulupäivä. Huomenna uusiks, JES.


No ei mitää, koulust kotii, sit vissii taisin vähän torkahtaa neljäks tuntii. Nyt vedän nassuu eilistä linssikeittoo ja leibää. Ysin jälkee ois treenit lutakossa. Ihme hipit, menis kouluu tai duunii, ei nekää jaksas! Mut on se ihan kivaa aina.

Kiitos hei. :))

2 kommenttia:

  1. Entäs Play maitokaakao? Vittu en osannu laittaa kaakaojauhoo maitoon niin ostin tommosta valmista? Juu-u. Ja siitä munakkaasta, ostin -30% tarjouksella et sain maistaa. Maistoin, heitin roskiin ja söin jotain muuta. Älä osta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei toi kaakao on hyvä darrajuoma jos ei oikeesti jaksa mitää :Dd mut aika kädetön kyl. Onhan mun nyt hei pakko ostaa mikrotettava makkaramunakas, se voi vaikka yllättää. Sit voin huomata että oon kirjottanu tänne jotain kauheeta paskaa mikä ei pidä ees paikkansa :s

      Poista